Wilt u advies of telefonisch bestellen? U kunt ons bereiken op +31 (0)299-399 999

Privacy- en Cookiebeleid

Privacy Statement Mooijer-Volendam B.V.

Persoonsgegevens worden te allen tijde slechts opgeslagen, indien u een product en/of dienst afneemt van Mooijer.nl of indien u hier expliciet toestemming voor hebt gegeven. Persoonsgegevens worden opgeslagen door:

Onderneming:          Mooijer.nl

Bezoekadres:            Dwarskuul 2 1131 PS VOLENDAM

E-mail:                        info@mooijer.nl

Telefoonnummer:   +31 (0)299-399 999

KvK-nummer:            36032692

Mooijer.nl is verantwoordelijk voor de naleving van de “Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG)”, het voeren van de administratie van klanten en de administratie voor analyse- en marketingdoeleinden. Mooijer.nl is verantwoordelijke in de zin van de AVG. Mooijer.nl is verantwoordelijke voor alle gegevensverwerking namens Mooijer.nl, waaronder https://www.Mooijer.nl.

Mooijer.nl verzamelt en verwerkt persoonsgegevens voor de administratie van klanten, de uitvoering van de overeenkomst, het incasseren van betalingen, de website, persoonlijke marketing en om te voldoen aan wettelijke verplichtingen.

De door Mooijer.nl opgeslagen persoonsgegevens dienen voornamelijk ter uitvoering van de overeenkomst met betrekking tot de levering van een product en/of dienst door Mooijer.nl. Zonder deze gegevensverstrekking is het niet mogelijk voor Mooijer.nl om de overeenkomst uit te voeren.

De gehele geluidsopname, horende bij de overeenkomst, kan worden bewaard voor bewijs, coaching en trainingsdoeleinden.

Mooijer.nl gaat met de grootst mogelijke zorgvuldigheid om met uw persoonsgegevens en doet er alles aan om uw gegevens veilig op te slaan. Eventuele datalekken worden te allen tijde gemeld bij de Autoriteit Persoonsgegevens en bij de betrokkenen van wie de persoonsgegevens mogelijk in gevaar zijn gekomen. Bij een datalek neemt Mooijer.nl altijd de passende maatregelen om de betrouwbaarheid van de website te waarborgen.

Indien u van mening bent dat uw persoonsgegevens op onjuiste wijze worden gebruikt, verkregen zijn of ten onrechte worden opgeslagen, en het is voor u ondanks herhaaldelijk verzoek niet mogelijk uw gegevens te verwijderen, kunt u te allen tijde een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Door Mooijer.nl worden de volgende persoonsgegevens van u opgeslagen:

– voor de uitvoering van de overeenkomst ten behoeve van het te leveren product: uw naam, geslacht, adres, postcode, woonplaats, bank/creditcard gegevens, telefoonnummer en/of e-mailadres;

– voor het betalen en afhandelen van de facturen: uw naam, geslacht, adres, postcode, woonplaats, bank/creditcard gegevens, telefoonnummer en/of e-mailadres;

– voor de aanvraag van een vrijblijvende offerte: uw naam, geslacht, adres, postcode, woonplaats, telefoonnummer en/of e-mailadres;

– voor het behandelen van vragen en klachten: uw naam, adres, postcode, woonplaats, telefoonnummer en/of e-mailadres.

Persoonsgegevens worden nooit langer opgeslagen dan strikt noodzakelijk en zijn voor u te allen tijde in te zien, te wijzigen en te verwijderen. Indien gebruik wordt gemaakt van foto’s of andere afbeeldingen waarop natuurlijke personen zijn afgebeeld, vraagt Mooijer.nl altijd eerst toestemming aan degene van wie de foto of afbeelding wordt geplaatst. Inzien, wijzigen en verwijderen (het recht om vergeten te worden daaronder begrepen) en het intrekken van de gegeven toestemming is mogelijk middels een ondubbelzinnige verklaring gericht aan info@mooijer.nl.

Uw persoonsgegevens worden in ieder geval verwijderd:

– in het geval van de uitvoering van de overeenkomst: 5 jaren na beëindiging van de overeenkomst ten behoeve van mogelijk toekomstige overeenkomsten, tenzij u expliciet toestemming heeft gegeven de persoonsgegevens langer op te slaan of indien de gegevens langer bewaard moeten worden op grond van een wettelijke regeling of bepaling;

– in het geval van het betalen en afhandelen van de facturen: 7 jaren na het betalen van de betreffende factuur, ten behoeve van het voldoen aan de wettelijke verplichting van de Belastingdienst;

– in het geval van het behandelen van vragen en klachten: na het tot tevredenheid oplossen van de klacht;

– in het geval van de aanvraag van een vrijblijvende offerte: 60 dagen na het versturen van de vrijblijvende offerte.

Voor het juist laten verlopen van de overeenkomst kan Mooijer.nl gebruik maken van een aantal externe partijen die mogelijk ook inzicht krijgen in uw gegevens. In ieder geval zullen zij de gegevens opslaan voor zolang als dit nodig is voor de uitvoering van hun werk. In geen geval zullen de persoonsgegevens worden gebruikt voor andere doeleinden dan de werkzaamheden voor Mooijer.nl, tenzij hiervoor expliciet om toestemming is gevraagd aan de betrokkene. Op alle externe overdrachten van persoonsgegevens zijn Verwerkersovereenkomsten van toepassing.

Voor het innen van facturen wordt gebruik gemaakt van een payment provider. Persoonsgegevens, noodzakelijk voor het innen van de betalingen worden verstrekt aan de payment provider.

Indien u meer informatie wilt over met welke externe partijen uw persoonsgegevens worden verwerkt, kunt u altijd een e-mail sturen naar info@mooijer.nl.

Het staat Mooijer.nll vrij een zwarte lijst aan te maken met betrekking tot persoonsgegevens van personen die het vertrouwen van Mooijer.nl ernstig hebben beschaamd. De zwarte lijst wordt onbeperkt bewaard en is slechts inzichtelijk voor een zeer beperkte groep werknemers van Mooijer.nl. De zwarte lijst wordt bewaard, tevens voor toekomstige aanbiedingen van Mooijer.nl. In ieder geval worden opgenomen op de zwarte lijst personen die ondanks herhaaldelijk verzoek niet voldoen aan enige betaalverplichting van Mooijer.nl.

Cookiebeleid Mooijer.nl

Deze website maakt gebruik van cookies. We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. U gaat akkoord met onze cookies als u onze website blijft gebruiken.

Cookies zijn kleine tekstbestanden die door websites kunnen worden gebruikt om gebruikerservaringen efficiënter te maken.

Volgens de wet mogen wij cookies op uw apparaat opslaan als ze strikt noodzakelijk zijn voor het gebruik van de site. Voor alle andere soorten cookies hebben we uw toestemming nodig.

Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Sommige cookies worden geplaatst door diensten van derden die op onze pagina’s worden weergegeven.

Via de cookieverklaring op onze website kunt u uw toestemming op elk moment wijzigen of intrekken.

In ons privacybeleid vindt u meer informatie over wie we zijn, hoe u contact met ons kunt opnemen en hoe we persoonlijke gegevens verwerken.

Uw toestemming geldt voor de volgende gebieden: www.mooijer.nl

Cookieverklaring laatst bijgewerkt op 22/10/2020:

Noodzakelijk (0)

Noodzakelijke cookies helpen een website bruikbaarder te maken, door basisfuncties als paginanavigatie en toegang tot beveiligde gedeelten van de website mogelijk te maken. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.

NaamAanbiederDoelVervaltermijnType
__lc_cidaccounts.livechatinc.comNoodzakelijk voor de functionaliteit van de chatboxfunctie van de website.3 jaarHTTP Cookie
__lc_cstaccounts.livechatinc.comNoodzakelijk voor de functionaliteit van de chatboxfunctie van de website.3 jaarHTTP Cookie
CookieConsentmooijer.nlSlaat de cookiestatus van de gebruiker op voor het huidige domein1 jaarHTTP Cookie
rc::agoogle.comDeze cookie wordt gebruikt om onderscheid te maken tussen mensen en bots. Dit is gunstig voor de website om juiste rapporten over het gebruik van de website te maken.PersistentHTML Local Storage
rc::bgoogle.comDeze cookie wordt gebruikt om onderscheid te maken tussen mensen en bots.SessionHTML Local Storage
rc::cgoogle.comDeze cookie wordt gebruikt om onderscheid te maken tussen mensen en bots.SessionHTML Local Storage

Voorkeuren (0)

Voorkeurscookies zorgen ervoor dat een website informatie kan onthouden die van invloed is op het gedrag en de vormgeving van de website, zoals de taal van uw voorkeur of de regio waar u woont.

NaamAanbiederDoelVervaltermijnType
__lc2_cidaccounts.livechatinc.comSlaat een unieke ID-reeks op voor elke chatsessie. Hierdoor kan de websitebeheerder eerdere problemen bekijken en opnieuw verbinding maken met de vorige supportmedewerker.3 jaarHTTP Cookie
__lc2_cstaccounts.livechatinc.comSlaat een unieke ID-reeks op voor elke chatsessie. Hierdoor kan de websitebeheerder eerdere problemen bekijken en opnieuw verbinding maken met de vorige supportmedewerker.3 jaarHTTP Cookie
__livechatlivechatinc.comWordt gebruikt om de persoonlijke aanpassing van de gebruiker aan LiveChat te verbergen.3 jaarHTTP Cookie
CASIDapi.livechatinc.comHiermee kan de website de bezoeker herkennen om de chatfunctie te optimaliseren.SessionHTTP Cookie
wp-wpml_current_languagemooijer.nlGeeft de landcode aan die wordt berekend op basis van het IP-adres van de gebruiker. Gebruikt om te bepalen welke taal moet worden gebruikt voor gebruikers.1 dagHTTP Cookie

Statistieken (0)

Statistische cookies helpen eigenaren van websites begrijpen hoe bezoekers hun website gebruiken, door anoniem gegevens te verzamelen en te rapporteren.

NaamAanbiederDoelVervaltermijnType
_gamooijer.nlRegistreert een uniek ID die wordt gebruikt om statistische gegevens te genereren over hoe de bezoeker de website gebruikt.2 jaarHTTP Cookie
_gatmooijer.nlGebruikt door Google Analytics om verzoeksnelheid te vertragen1 dagHTTP Cookie
_gidmooijer.nlRegistreert een uniek ID die wordt gebruikt om statistische gegevens te genereren over hoe de bezoeker de website gebruikt.1 dagHTTP Cookie
_hjAbsoluteSessionInProgressmooijer.nlDeze cookie wordt gebruikt om bij te houden hoe vaak een website door verschillende bezoekers wordt bezocht – dit wordt gedaan door de bezoeker een willekeurige ID toe te wijzen, zodat dezelfde bezoeker niet twee keer wordt geteld.1 dagHTTP Cookie
_hjidmooijer.nlStelt een unieke ID in voor de sessie. Hierdoor kan de website voor statistische doeleinden gegevens over bezoekersgedrag verkrijgen.PersistentHTML Local Storage
_hjidmooijer.nlStelt een unieke ID in voor de sessie. Hierdoor kan de website voor statistische doeleinden gegevens over bezoekersgedrag verkrijgen.1 jaarHTTP Cookie
_hjIncludedInPageviewSamplemooijer.nlBepaalt of de navigatie van de gebruiker moet worden geregistreerd in een bepaalde tijdelijke statistische aanduiding.PersistentHTML Local Storage
_hjIncludedInPageviewSamplemooijer.nlBepaalt of de navigatie van de gebruiker moet worden geregistreerd in een bepaalde tijdelijke statistische aanduiding.1 dagHTTP Cookie
_hjTLDTestmooijer.nlDe cookie wordt gebruikt om de SEO-ranking voor de huidige website te detecteren – Deze service maakt deel uit van een externe statistieken- en analyseservice.SessionHTTP Cookie
_livechat_has_visitedsecure.livechatinc.comIdentificeert de bezoeker’s bezoeken op verschillende apparaten om de chatfunctie op de website te optimaliseren.PersistentHTML Local Storage
collectgoogle-analytics.comGebruikt om gegevens naar Google Analytics te verzenden over het apparaat en het gedrag van de bezoeker. Traceert de bezoeker op verschillende apparaten en marketingkanalen.SessionPixel Tracker

Marketing (0)

Marketingcookies worden gebruikt om bezoekers te volgen wanneer ze verschillende websites bezoeken. Hun doel is advertenties weergeven die zijn toegesneden op en relevant zijn voor de individuele gebruiker. Deze advertenties worden zo waardevoller voor uitgevers en externe adverteerders.

NaamAanbiederDoelVervaltermijnType
NIDgoogle.comRegistreert een uniek ID die het apparaat van een terugkerende gebruiker identificeert. Het ID wordt gebruikt voor gerichte advertenties.6 maandenHTTP Cookie
snowplowOutQueue_leadinfo_cf_post2mooijer.nlGebruikt in context met Account-Based-Marketing (ABM). De cookie registreert gegevens zoals IP-adressen, tijd doorgebracht op de website en paginaverzoeken voor het bezoek. Dit wordt gebruikt voor het retargeting van meerdere gebruikers die vanuit dezelfde IP-adressen binnenkomen. ABM faciliteert meestal B2B-marketingdoeleinden.PersistentHTML Local Storage
snowplowOutQueue_leadinfo_cf_post2.expiresmooijer.nlGebruikt in context met Account-Based-Marketing (ABM). De cookie registreert gegevens zoals IP-adressen, tijd doorgebracht op de website en paginaverzoeken voor het bezoek. Dit wordt gebruikt voor het retargeting van meerdere gebruikers die vanuit dezelfde IP-adressen binnenkomen. ABM faciliteert meestal B2B-marketingdoeleinden.PersistentHTML Local Storage

Niet geclassificeerd (0)

Niet-geclassificeerde cookies zijn cookies die we nog aan het classificeren zijn, samen met de aanbieders van afzonderlijke cookies.

NaamAanbiederDoelVervaltermijnType
@@lc_auth_token:10319577secure.livechatinc.comNiet geclassificeerdPersistentHTML Local Storage
_li_id.880bmooijer.nlNiet geclassificeerd2 jaarHTTP Cookie
_li_ses.880bmooijer.nlNiet geclassificeerd1 dagHTTP Cookie
10319577:statesecure.livechatinc.comNiet geclassificeerdPersistentHTML Local Storage
side_storage_10319577secure.livechatinc.comNiet geclassificeerdPersistentHTML Local Storage
Copyright © 2021 Mooijer-Volendam

Winkelwagen

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.