Wilt u advies of telefonisch bestellen? U kunt ons bereiken op +31 (0)299399999

  • AAA kwaliteit producten tegen een verantwoorde prijs
  • Bijna 100 jaar ervaring en ambachtelijke kennis
  •  Stabiel en betrouwbaar transportnetwerk

Kwaliteit is datgene wat u ervan verwacht

Voor ons geldt 1 ding: tevreden klanten. Daarom hebben wij:

De 5 beloftes van Mooijer-Volendam

#1Wij werken en leveren zuiver en eerlijk

Ons gewicht = het gewicht. Het netto gewicht en de maatsortering van producten als garnalen en andere vissoorten is correct.

#2Onze kwaliteit is gegarandeerd

Wij bewaken de kwaliteit in de gehele keten. Dit begint al bij het screenen en begeleiden van onze leveranciers op oorsprong (visser, transport, verwerking en aflevering). Onze afdeling kwaliteitsmanagement is hier dagelijks mee bezig. Onze certificeringen en hoge productienormen zijn ter inzage beschikbaar. Voldoet een levering of product niet aan onze kwaliteitsnormen? Dan wordt dit direct voor u opgelost.

#3Snel schakelen door onze Volendamse mentaliteit en efficiency

Met een eigen rokerij van 1.500 m2, eigen vrieshuis met een capaciteit van ca. 6.000 pallets en een transportnetwerk met 15 eigen vrachtwagens onder één dak kunnen wij bijzonder snel schakelen.

#4Persoonlijke service

Betrokkenheid en aandacht is bij ons de norm. Wij leveren door heel Europa bijvoorbeeld veel ethnic foods. Voor elke markt is een medewerker beschikbaar die de cultuur begrijpt en de taal beheerst. Zo hebben wij meerdere verkopers voor de Nederlandse, Duitse, Engelse, Russische, Chinese, Vietnamese en Afrikaanse markten.

#5 Altijd een verantwoorde prijs

Beoordeeld op prijs/kwaliteitsverhouding, hanteert Mooijer-Volendam B.V. de scherpste prijzen voor de beste kwaliteit. Met bovenstaande beloften en kwaliteitsinvullingen heeft u geen zorgen en bespaart u niet op kwaliteit, maar wel op uw overall-uitgaven.

Annuleren